سایت کشاورزی ایران

سایت کشاورزی|اخبار کشاورزی|اخبار منابع طبیعی|نظام مهندسی کشاورزی|بیوگرافی روئسای کشاورزی|فروشگاه کشاورزی|فیلم آموزشی کشاورزی

سایت کشاورزی ایران

سایت کشاورزی|اخبار کشاورزی|اخبار منابع طبیعی|نظام مهندسی کشاورزی|بیوگرافی روئسای کشاورزی|فروشگاه کشاورزی|فیلم آموزشی کشاورزی

فرم مصاحبه آزمون دکتری | نمونه فرم رزومه مصاحبه آزمون دکتری | resume

فرم مصاحبه آزمون دکتری resume

فرم رزومه (cv) برای مصاحبه آزمون دکتری

department of phdazmoon2 فرم مصاحبه آزمون دکتری | نمونه فرم رزومه مصاحبه آزمون دکتری | resume

نمونه فرم رزومه مصاحبه آزمون دکتری

سایت کشاورزی ایران ( iranianagriculture.com ) : از نمونه فرم رزومه ارائه شده می توانید برای آماده ساختن رزومه خود برای ارائه جز مدارک ازمون دکتری یا دکتری بدون ازمون استفاده نمایید.
فرم زیر یک فرم پیش نویس برای تهیه رزومه برای مصاحبه های دکتری آزمون دکتری سراسری یا ازمون دکتری دانشگاه ازاد است. همچنین رزومه برای ارائه مدارک پذیرش بدون ازمون دکتری اهمیت بسیاری دارد.

مشخصات فردی

نام:
نام خانوادگی:
تاریخ تولد:
محل تولد:
تلفن تماس:
نشانی الکترونیکی:

سوابق تحصیلی

کارشناسی ارشد: رشته …، گرایش …، دانشگاه ….،فارغ التحصیل سال…، رتبه اول دوره (در صورت احراز) ، معدل …
قبولی در آزمون کارشناسی ارشد رشته … در سال … با کسب رتبه…کشوری (در صورت داشتن رتبه خیلی خوب)
کارشناسی: رشته …، گرایش …، دانشگاه …، فارغ التحصیل سال ….، رتبه اول یا دوم یا سوم دوره (در صورت احراز)، معدل …
قبولی در آزمون کارشناسیرشته … در سال … با کسب رتبه…کشوری (در صورت داشتن رتبه خیلی خوب)

پایان نامه کارشناسی ارشد

عنوان، دانشکده …، دانشگاه …، به راهنمایی دکتر … و با مشاوره دکتر …،سال …
پایان نامه کارشناسی:
عنوان، دانشکده …، دانشگاه …، به راهنمایی دکتر … و با مشاوره دکتر ….،سال …

زمینه های مورد علاقه تحقیقاتی

سوابق تدریس
تدریس درس ….، دانشگاه ….، سال تحصیلی ….
تدریس دروس ….، مقطع …، دبیرستان ….، سال تحصیلی ….

سوابق پژوهشی

تألیف و ترجمه کتاب:
تألیف کتاب “……..” ، انتشارات ….، سال …
ترجمه کتاب “……” ، انتشارات ….، سال …..

عناوین طرح های تحقیقاتی

عنوان طرح، مجری طرح، سال …

اختراعات ثبت شده

مقالات ارسال شده به مجلات و کنگره ها:
الف) مقالات علمی- پژوهشی
ب) مقالات علمی ترویجی و همایشی
پ) مقالات علمی- تحلیلی

سابقه همکاری با مراکز پژوهشی و انجمن های علمی

میزان تسلط به زبان انگلیسی
خواندن و درک مطلب:
نوشتن:
مکالمه:

توصیه های مصاحبه آزمون دکتری

* سایر توصیه ها
- پیش از نوشتن رزومه ، خوب سوابق تحصیلی و شغلی خود را بررسی کنید تا چیزی را فراموش نکنید. سعی نمایید مدارکی دال بر سوابقتان ترجمه کنید تا ضمیمه رزومه نمایید.
- از دروغگویی یا بزرگنمایی پرهیز کنید ، ممکن است مشگل برایتان ایجاد نماید!
- بهتر است رزومه را در ۲ روی یک کاغذ A4 تنظیم کنید. بهترین حجم رزومه در همین حد است.
- حتماً چند نسخه اضافه از رزومه برای خودتان ÷رینت نموده و در کامپیوتر نگه دارید تا در صورت لزوم در هر زمانی بتوانید از آن استفاده نمایید.
- در مورد نگارش انگلیسی متن رزومه با یک مترجم و یا کسی که تسلط کافی به زبان انگلیسی ادبی دارد استفاده نمایید
- رزومه را حتما تایپ کامپیوتری کنید و از ارائه رزومه دست نویس خود داری کنید.

 

نکاتی جهت موفقیت در مصاحبه دکتری

- در ابتدا از دانشجو خواسته می شود که خود را معرفی کرده و به طور مختصر در مورد گذشته تحصیلی خود توضیح دهد، به عنوان مثال نام دانشگاه محل تحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو پرسیده شده و در مورد پایین بودن بعضی نمرات توضیح خواسته می شود، این نکته را به خاطر داشته باشید که هر دانشجو در طول تحصیل خود ممکن است به دلایل مختلف از قبیل بیماری، مشکلات شخصی و … نمرات پایین کسب کرده باشد که پاسخ صادقانه در مورد علت این امر می تواند سبب جلب اعتماد اساتید حاضر در جلسه مصاحبه شود.

- در مرحله دوم از شما خواسته می شود که در مورد پایان نامه خود توضیح دهید. در این مرحله لازم است موضوع پایان نامه خود را به صورت واضح و در یک یا چند جمله با بیانی روشن معرفی کنید. لازم نیست شما در مورد جزئیات کار خود توضیحی ارائه کنید ولی باید به کل پایان نامه خود مسلط باشید.

- سوال دیگری که روز مصاحبه از شما پرسیده می شود، زمینه کاری مورد علاقه شماست. در پاسخ به این سوال هرگز نباید روی موضوع به خصوصی تأکید کنید، همچنین طوری پاسخ ندهید که گویی برایتان مهم نیست روی چه موضوعی کار کنید. بهتر است با پاسخ خود نشان دهید که هر چند روی چند زمینه کاری مسلط هستید ولی توانایی کار کردن روی موضوعات دیگر را هم دارید (یعنی انعطاف پذیر هستید).

- با مراجعه به سایت دانشگاهها و مطالعه پروفایل اساتید، موضوعات مورد علاقه و مقاله های پذیرفته شده آنان (به ویژه مقالات جدید) را مورد بررسی قرار دهید.

- به خاطر داشته باشید که داشتن انگیزه، کلید اصلی موفقیت در مصاحبه آزمون دکتری می باشد. صرفاً قبولی در مرحله اول این آزمون نمی تواند دلیل مناسبی برای ادامه تحصیل شما درمقطع دکتری باشد. “پی اچ دیآزمون”

- نکته بسیار مهم در مورد مصاحبه این است که شما توانایی عوض کردن عقیده اساتید را دارید و این امر میسر نمی شود مگر در صورتی که شما علاقه مندی و پیگیر بودن خود را نشان دهید و در پاسخ به سوالات صادق باشید. می توانید یک پرونده مختصر از اطلاعات مقاطع مختلف تحصیلیتان، سوابق کاری و توانایی های خود تهیه کنید تا در صورت لزوم ارائه نمایید.

- به همراه داشتن توصیه نامه علمی که از طرف استاد راهنمای پایان نامه کارشناسی ارشدتان نوشته شده و در پاکت سر بسته ای قرار داده شده است می تواند کمک بسیار زیادی به شما بکند. “سایت آزمون دکتری”

- در جلسه مصاحبه به ندرت پیش می آید که از شما سوال درسی پرسیده شود. اما همانطور که اشاره شده باید روی پایان نامه خود تسلط داشته باشید.

- با توجه به اینکه بسیاری از مقالات و کتابهای مرجع به زبان انگلیسی نوشته می شوند و شما برای پیشبرد پایان نامه خود باید از آنها استفاده کنید، تسلط به زبان انگلیسی حائز اهمیت خواهد بود. در صورتی که در یکی از آزمونهای مورد قبول دانشگاهها موفق به کسب مدرک زبان شده اید حتماً مدرک خود را به همراه داشته باشید، در غیر این صورت حتی اگر در درس زبان ضعیف هستید می توانید خود را در یادگیری آن مشتاق نشان دهید، به عنوان مثال در صورتی که به کلاس زبان می روید حتماً به آن اشاره کنید. ممکن است از شما خواسته شود که به زبان انگلیسی مختصری در مورد خود توضیح دهید. لازم است قبل از انجام مصاحبه در مورد این مسئله هم فکر کنید.

- توجه داشته باشید که برای یک استاد خیلی مهم است که دانشجوی دکتری به صورت تمام وقت روی پایان نامه خود کار کند و اشتغال به کار می تواند تأثیر منفی بر روی نظر اساتید داشته باشد، البته در صورتی که کار فعلی شما در زمینه ای غیر از تدریس است. داشتن سابقه تدریس، نوشتن و یا ترجمه کتاب و از این قبیل کارهای تحصیلی می تواند به روند مصاحبه شما کمک کند.

- می توانید قبل از انجام مصاحبه با مراجعه به دانشگاهها و صحبت با بعضی اساتید نظر آنها را در مورد خود جویا شوید. در مورد انتخاب اساتید بیشتر به توانایی آنها توجه کنید، حتی اگر فکر می کنید استادی در یک دانشگاه که از نظر رتبه بندی علمی پایین تر از دانشگاه دیگری است، بیشتر می تواند به شما کمک کند و در طول تحصیل همراه شما باشد حتماً او را انتخاب کنید.”سایت آزمون دکتری”

- یکی از سوالاتی که حتماً مطرح می شود، تأمین هزینه تحصیل شما خواهد بود.
آیا خودتان سر کار می روید؟
شخص یا اشخاص دیگری هزینه زندگی شما را تأمین می کنند؟ (به عنوان مثال پدر و مادر و یا همسر)

- هر یک از افراد احتمالاً در دانشگاههای دیگر نیز برای انجام مصاحبه دعوت شده است. ممکن است از شما پرسیده شود که بین دانشگاه x و دانشگاه y کدامیک را ترجیح می دهید و به چه دلیل؟

- در صورتی که سوالی از شما پرسیده شود که جواب آن را نمی دانید، صادقانه بگویید که در حال حاضر حضور ذهن ندارم. به خاطر داشته باشید که اساتید در صورت شنیدن دروغ و یا اغراق، ذهنیت منفی پیدا می کنند.

سایت ما را به دوستان خود معرفی نمایید
سایتی با آمار دکترین بالا
با آرزوی موفقیت همه شما در مصاحبه دکتری نیمه متمرکز
جمعی از مدیران سایت آزمون دکتری

استفاده از این مطالب با ذکر منبع بالا مانع میباشد. ” سایت آزمون دکتری” ” www.PhdAzmoon.net “

  • نمونه رزومه برای مصاحبه دکتری
  • نمونه رزومه دکتری
  • نمونه فرم رزومه
  • متن توصیه نامه مصاحبه دکتری
  • فرم مصاحبه دکتری
  • نمونه رزومه مصاحبه دکتری
  • دانلود فرم رزومه
  • فرم رزومه مصاحبه دکتری
  • نمونه رزومه دکترا
  • متن توصیه نامه دکتری
برچسب ها : resumeresume azmoonresume phdآزمون دکتراآزمون دکتریآزمون دکتری 93اختراعات ثبت شدهتألیفتایپ رزومهتسلط به زبان انگلیسیتوصیه های مصاحبه آزمون دکتریتکنیکهای مصاحبه دکتریجلسه مصاحبهسوابق تحصیلی و شغلیسوابق پژوهشیسوالات مصاحبه دکتراسوالات مصاحبه دکتریطرح های تحقیقاتیفرم رزومهفرم رزومه cvفرم سوالات مصاحبه دکتری آزادفرم سوالات مصاحبه دکتری نیمه متمرکزفرم مصاحبه آزمون دکترافرم مصاحبه آزمون دکتریفرم مصاحبه دکتریفرم مصاحبه دکتری آزاد,فرم مصاحبه دکتری نیمه متمرکز سراسری 90فرم مصاحبه کنکور دکتریمتن رزومهمصاحبه,مصاحبه آزمونمصاحبه آزمون دکتری 92مصاحبه آزمون دکتری 93مصاحبه دکتریموفقیت در مصاحبه دکترینحوه موفقیت در مصاحبهنکاتی جهت موفقیت در مصاحبه دکترینمونه فرم resumeنمونه فرم رزومهنمونه فرم مصاحبه دکترینوشتن رزومهنگارش رزومهپاسخ سوالات مصاحبه دکتراپایان نامه کارشناسی ارشد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد